Filteren op

Prijs

Prijs

  • € 25,00 - € 32,00

Sardegna

Actieve filters

I Garagisti Di Sorgono - Manca

€ 28,50

In de buurt van Sorgono, in het geografische centrum van Sardinië, werk ik drie wijngaarden: de eerste was eigendom van mijn grootvader van vaderskant uit de vroege jaren 1900 en is gelegen in het Burdaga-gebied. De tweede is in Su Boscu en de derde in Figu, een van de beste exposities van de Mandorlisai. De drie wijngaarden staan ​​op roze en witte granietbodems, gestreeld door de zeewind. De gecultiveerde variëteiten zijn de traditionele van de plaats.

Zo worden druiven wijn, in de tijd die ons leven geduldig vergezelt.

I Garagisti Di Sorgono - Murru

€ 25,40

In de buurt van Sorgono, in het geografische centrum van Sardinië, bewerk ik drie percelen wijngaard: de eerste in Bau Perdosu geplant als jonge boom door Tziu Maureddu Carta, ongeveer zeventig jaar geleden. De andere twee in Pischina, voor het grootste deel op wijnstokken die honderd jaar oud zijn, gericht op het oosten, zuidoosten, van klassieke variëteiten van Mandrolisai, met zeer lage opbrengsten. De bodems zijn van wit graniet.

Zo worden druiven wijn, in de tijd die ons leven geduldig vergezelt.

I Garagisti Di Sorgono - Uras

€ 31,40

In de buurt van Sorgono, in het geografische centrum van Sardinië, op de top van de Sa Sedda-heuvel, in Pardu en Cresia, is mijn tachtig jaar oude wijngaard gebouwd op een bodem van wit graniet. De oude teeltvariëteiten Mandrolisai, Cannonau, Monica en Muristeddu produceren een halve kilo druiven per plant. Ik volg de loop van de natuur, zoals eerst mijn opa en daarna mijn vader.

Zo worden druiven wijn, in de tijd die ons leven geduldig vergezelt.

Naar Boven