Lijst met producten van Ornellaia

Tenuta dell'Ornellaia is opgericht in 1981, in een prachtig, ongerept deel van Toscane. Vanaf het begin was het de missie om uitstekende wijnen te produceren. Sindsdien hebben passie en toewijding, in combinatie met een uniek terroir en een buitengewoon microklimaat, de prestigieuze labels van Tenuta dell'Ornellaia een groot succes en erkenning als een van de belangrijkste wijnmakerijen ter wereld bezorgd.

Visie:

Iets meer dan 20 jaar geleden, een openbaring: de toekomst van de Italiaanse wijnbouw moest een nieuwe enologische weg inslaan, op zoek naar absolute kwaliteit. Om dit doel te bereiken waren de juiste plaats, de juiste tijd en de beste mensen nodig. Dit leidde tot het idee van de Tenuta dell'Ornellaia, een plek met oneindig potentieel, gecultiveerd met wijsheid en ervaring door zijn "kunstenaars", die met elke vintage een nieuw meesterwerk zoeken.

Filosofie:

Productie gedicteerd door de aard van de vintage, met de hand oogsten alleen als de druiven volledig rijp zijn, de druiven van de individuele wijngaarden afzonderlijk gefermenteerd, met respect voor een uniek en kostbaar terroir. Dit zijn slechts enkele van de keuzes die Ornellaia maakt vanuit een filosofie die vanaf het begin streeft naar kwaliteit. Dank aan de vrouwen en mannen die het hele jaar door hun hart, hoofd en ziel in hun werk steken . De resultaten zijn te zien, maar zijn nog duidelijker zichtbaar in het glas ...

Actieve filters

Poggio alle Gazze dell'Ornellaia IGT

€ 52,50

Poggio alle Gazze dell'Ornellaia, dankt zijn elegante mediterrane stijl aan het unieke microklimaat van het landgoed. Dit geschenk van de natuur stelt Poggio alle Gazze dell'Ornellaia, met de overheersing van Sauvignon Blanc, in staat om een stevige structuur en rijp fruit te tonen met behoud van een grote finesse.

Naar Boven