Lijst met producten van Terra Serena

Aan het begin van de jaren 2000, toen bubbelwijn op de scène explodeerde, produceerde de Serena-familie haar eerste flessen onder dit merk.

Het merk Terra Serena draagt ​​alle fundamentele waarden van dit familiebedrijf over. Het merk heeft twee namen, ‘Terra’ en ‘Serena’.

‘Terra’ identificeert onze sterke banden met het gebied en de traditionele oorsprong van wijnen van topkwaliteit (Veneto, provincie Treviso en Conegliano-heuvels), waarvan Prosecco de kroon op het werk is. Alle Terra Serena-wijnen komen uit Veneto, de geboortestreek van de Serena-familie, een gebied dat bijzonder geschikt is voor het verbouwen van wijnstokken en het maken van wijn, zoals onze lijn van stille wijnen bewijst. De provincie Treviso, het traditionele hart van Prosecco, produceert onze DOC-versies en de fantastische heuvels van Conegliano en Valdobbiadene zijn de thuisbasis van de druiven die worden gebruikt voor onze DOCG Prosecco.

‘Serena’ onderstreept de band met een familie die traditie en toewijding gedurende vijf generaties heeft doorgegeven. Het woord Serena dat als bijvoeglijk naamwoord wordt gebruikt, brengt ook een positief idee van kalmte, rust en vertrouwen over.

Actieve filters

Prosecco Treviso Extra Dry DOC

€ 9,90

Mousserende wijn gemaakt van de druivensoort "Glera", afkomstig uit het Treviso-gebied. Op dit platteland zijn er de beste bodems en klimatologische omstandigheden die een wijn geven met unieke eigenschappen. Het mousserende proces is gemaakt met de Charmat-methode in een stalen autoclaaf in overeenstemming met de regelgeving van de materia, waardoor een extra droge jonge wijn wordt verkregen, opwindend en perfect bij alle gelegenheden.

Naar Boven